ZakelijkeKlant
Makkelijk Cadeau

 

Welkom op op de zakelijke landingspagina van Makkelijk cadeau. Wil jij meer weten over de voordelen van zakelijk bestellen? Dan ben je hier op het juiste adres! Lees hieronder over de zakelijke mogelijkheden en de zakelijke voordelen.

DE MOOISTE CADEAUS EN RELATIEGESCHENKEN

Bestel bijzondere cadeaus voor een goede zakenrelatie, een speciale collega of voor jezelf.

Via makkelijkcadeau.nl kun je gemakkelijk cadeaus bestellen en laten bezorgen op één adres naar keuze. Je hebt keuze uit verschillende mooie cadeaus: prijswinnende wijnen, champagnes in giftpack, rokerige whisky’s of Belgische speciaalbiertjes.

Wil je cadeaus op meerdere adressen laten afleveren? Lees onder het kopje “hoe kan ik zakelijk bestellen?” onze tips.

MOOI EN FEESTELIJK INGEPAKT

Je hebt de keuze uit verschillende feestelijke verpakkingen. De klassieke houtenkist of een hoogwaardige zwarte verpakking. Elke fles kan ingepakt worden als cadeau. Selecteer eerst je product en kies daarna in het mandje de type verpakking.

 

MAAK JE CADEAU PERSOONLIJK

Maak je cadeau nog persoonlijker door een wenskaart toe te voegen aan de bestelling. Je hebt de keuze uit verschillende wenskaarten in het mandje. Op de wenskaart kun je een persoonlijke boodschap achterlaten die wij voor je op de kaart zetten. Wel zo handig!

HOE KAN IK ZAKELIJK BESTELLEN?

Afhankelijk van jouw behoeftes hebben wij de verschillende mogelijkheden op een rij gezet.

BESTELLING PLAATSEN OP ÉÉN AFLEVERADRES. BESTELBEDRAG LAGER DAN < €1000.

Zelf zakelijk bestellen via de reguliere webshop www.makkelijkcadeau.nl

* Je kunt gemakkelijk zelf je zakelijke bestelling plaatsen via onze reguliere webshop www.makkelijkcadeau.nl. Dit geldt voor flessen drank. Wil je meerdere cadeaukaarten bestellen? Lees dan het kopje “meerdere cadeaukaarten bestellen” hieronder. 

* Je kunt uiteraard ook de dichtsbijzijnde Makkelijk cadeau winkel bezoeken en vragen naar de mogelijkheden. 

* Je kunt profiteren van de verkoopprijzen die geldig zijn op het moment van bestellen.

* Je kunt gemakkelijk een account aanmaken in de check-out. Wij maken geen onderscheid tussen particuliere en zakelijke accounts.

* Je kunt betalen in de check-out van makkelijkcadeau.nl met iDEAL, Credit Card, de Makkelijk cadeau cadeaukaart of achteraf betalen (Klarna). Dit zijn de mogelijkheden voor achteraf betalen:

* Bestellingen onder €250 kunnen via de betaalmethode Klarna achteraf betaald worden. Klarna verwacht dat je deze bestelling op je eigen naam besteld.

* Bestellingen boven €250 kunnen niet op rekening betaald worden via www.makkelijkcadeau.nl. Ben je hier wel naar op zoek? Vanaf hogete bedragenbedragen (>€1000) kunnen wij je helpen via de zakelijke account manager. Dit geldt voor flessen drank en niet voor cadeaukaarten. 

Bestellen via de zakelijke account manager

Bestellingen met een waarde boven de > €1000 én met één afleveradres kun je ook bestellen via de zakelijke account manager. Profiteer in dit geval van extra voordeel zoals volumekorting, persoonlijk contact en betalen op rekening. 

Is de waarde van je bestelling lager dan < €1000? Dan kun je het beste zelf zakelijke bestellen via de reguliere webshop www.makkelijkcadeau.nl. Je kunt uiteraard ook de dichtsbijzijnde Makkelijk cadeau winkel bezoeken en vragen naar de mogelijkheden. 

BESTELLING PLAATSEN OP ÉÉN AFLEVERADRES. BESTELBEDRAG MEER DAN > €1000.

Zelf zakelijk bestellen via de reguliere webshop www.makkelijkcadeau.nl 

Je kunt uiteraard gemakkelijk en snel zelf bestellen. De stappen staan uitgelegd onder het kopje “Zelf zakelijk bestellen via de reguliere webshop www.makkelijkcadeau.nl of in één van onze winkels.“.

Bestellen via de zakelijke account manager

Voor bestellingen met een bestelberag boven de >€1000 en met levering op één adres kun je geholpen worden via onze zakelijke account manager. 

MEERDERE CADEAUKAARTEN IN ÉÉN KEER BESTELLEN

Via www.makkelijkcadeau.nl bieden wij de mogelijkheid om één cadeaukaart per keer te bestellen. Deze cadeaukaart wordt digitaal verstuurd aan de ontvanger. Het is op dit moment nog niet mogelijk om via de webshop www.makkelijkcadeau.nl meerdere cadeau-kaarten te bestellen in één keer. Je kunt uiteraard wel meerdere bestellingen achter elkaar plaatsen. De cadeaukaart kan betaald worden met de betaalmethoden IDEAL of de Makkelijk cadeau cadeaukaart. Het is niet mogelijk om de Makkelijk cadeau cadeaukaart te betalen met Credit Card of op rekening.

Uiteraard ben je ook altijd welkom in één van onze winkels in de buurt om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

CADEAUS BESTELLEN EN LEVEREN OP VERSCHILLENDE AFLEVERADRESSEN

Het is op dit moment nog niet mogelijk om één bestelling te plaatsen met meerdere afleveradressen. Wil je dit toch doen? Plaats dan meerdere indiviuele bestellingen achter elkaar via de reguliere webshop www.makkelijkcadeau.nl. Het beste kun je dan vooraf betalen met de betaalmethode iDEAL, Credit Card of de Makkelijk cadeau cadeaukaart. De achteraf betaalmethode Klarna kan gaan weigeren als meerdere bestellingen achter elkaar geplaatst worden. Omdat Makkelijk cadeau elke bestelling apart moet leveren per adres, betaal je ook per bestelling de verzendkosten. Wij pakken de cadeaus mooi voor je in en je hebt de optie om een persoonlijke wenskaart bij het cadeautje te voegen. Het persoonlijke wenskaartje en de verpakkingsmogelijkheden kun je selecteren in het mandje (in de check-out).

BETALEN OP REKENING OF ACHTERAF BETALEN

Wil je betalen op rekening? Lees hieronder de mogelijkheden voor flessen drank. Cadeaukaarten kunnen nog niet op rekening betaald worden.

* Bestellingen onder €250 kunnen via de betaalmethode Klarna achteraf betaald worden (in de check-out van www.makkelijkcadeau.nl). Klarna verwacht dat je deze bestelling op je eigen naam besteld. Bestellingen boven €250 kunnen niet achteraf betaald worden via de reguliere webshop www.makkelijkcadeau.nl. 

* Bestellingen boven de €250 moeten direct afgerekend worden in de check-out met iDEAL, Credit Card of de Makkelijk cadeau cadeaukaart. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen via de reguliere webshop voor bestellingen boven de €250. 

* Je kunt bestellen via onze zakelijke account manager vanaf hogere bestelbedragen (> €1000 per geleverd adres). In dit geval is het wel mogelijk om op rekening te betalen. Mail dan naar: business@makkelijkcadeau.nl  Let op: grote zakelijke bestellingen plaatsen via de accountmanager kan weer vanaf maandag 3 augustus. Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

BUITENLAND

Het is op dit moment niet mogelijk om te leveren in het buitenland. 

CONTACT

Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je toch even persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.